http://i2.wp.com/pmcvariety.files.wordpress.com/2016/01/amy-adams-golden-globes-2016.jpg?crop=0px%2C0px%2C700px%2C390px&resize=670%2C377Писателката Джилиан Флин има таланта и късмета романите й да бъдат адаптирани за големия екран. Успехът дойде с филма на Дейвид Финчър „Не казвай сбогом“ по едноименния й роман, а Чарлийз Терон участва във филмовата адаптация „Тъмни места“ по романа „Мрак“.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51DmMySxzaL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

Еми Адамс („Американска схема“) е звездата, която се ангажира с плануваните телевизионни серии по първият роман на авторката “Sharp objects”. Режисьор на сериите е Жан-Марк Вале („Клубът на куповачите от Далас“), сценарят е на Марти Никсън, а самата Ейми Адамс е изпълнителен продуцент на поекта.

Историята на сериала проследява журналистката Камил Прикър, която се завръща в родния си град, за да разследва убийството на две млади момиченца.

За момента сериите търсят разпространител измежду компаниите, като студиата Blumhouse и Entertainment One проявяват интерес към сериала. С този звезден екип на борда, очакваме съвсем скоро да имаме дата и за пилотния епизод.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1