Във всеки следващ етап на поредицата оцеляването в Гилеад става все по-сложно. За самата Елизабет Мос тази сложност ще продължи и зад камерата. Тя вече ще бъде звездата, продуцент и режисьор на поредицата. Продукцията по новия сезон започна. Премиерата ще бъде през есента на 2020г.
„Изключително развълнувана съм от възможността предоставена от партньорите ми Брус Милър и Уорън Литълфийлд. Това означава толкова много за мен и не приемам задачата лековато. Да бъда главната героиня и да продуцирам поредицата през изминалите три години бе изключителна радост за мен. Научих много от режисьорите ни. Нямам търпение да приложа наученото през годините с най прекрасния актьорски ансамбъл и екип, за който мога да си мечтая. Единствената трудност, която очаквам да ме спъне, е работата ми с главната актриса. Чувала съм, че е изключително настоятелна и прецизна. Пожелайте ми късмет!“

Какво ни очаква в новия сезон? Мисията на Джун да спаси толкова много деца бе успешна. Но на каква цена? Ще има ли война между Гилеад и Канада? Какво ще се случи с нея? Последно я видяхме да обслужва огнестрелна рана, все още жива, само поради милостта на приятелките и – прислужници!

Източник: THR

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here