Grizzy & The Lemmings – Сезон 2
От 18 ноември – всеки ден от 16.20 ч.

Къщата на горския рейнджър е единственото място на човешка цивилизация в средата на дивата природа. Когато рейнджърът е на път, мечка на име Гризи смята, че къщата на рейнджъра е негова територия, с оглед на това, че мечките седят на върха на хранителната верига. Той обаче не е сам, защото група малки създания, наречени леминги, също населяват къщата на рейнджъра, когато него го няма. Тъй като Гризи и лемингите не са достатъчно цивилизовани, за да живеят заедно в мир, къщата е постоянно бойно полето.

В един от епизодите, Гризи е раздразнен от лемингите, защото му пречат да гледа любимото си телевизионно шоу на спокойствие. Затова той решава да ги изхвърли с катапулт от кабината.

Уикенд с Taffy и Mighty Mike
От 2 ноември – всеки уикенд от 11.45 ч.

Наслади се на уикенди, изпълнени с приключения, заедно с Taffy и Mighty Mike.

Зимно веселие със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“
От 30 ноември – всеки уикенд от 10.00 ч.

Всеки уикенд ще се излъчват по два тематични филма един след друг.

„Бен 10“ – Сезон 2
От 4 ноември – всеки делник от 11.20 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили, Бен, дядо му Макс и братовчедката му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here