Ренесансът на Киану Рийвс в Холивуд продължава с пълна сила. Определено очакванията към неговия „Матрицатра 4“ са готови да разцепят небето. Всички смятат, че филмът ще донесе модерна интерпретация на темата за Човек срещу Машина, с която всъщност поредицата винаги е била свързвана. През 1999г. оригиналния филм „Матрицата“ буквално разтресе кино индустрията и се превърна в един от най-въздействащите екшън филми на всички времена.

Продължението вече приключи официалните си снимки в Германия и продукцията продължава с пълна сила. Въпросите обаче за това как ще се навърши с третия филм „Матрицата: Революции“ остават. Сега вече един основен въпрос обаче получава своя отговор. Как Нео и Тринити се завръщат в „Матрицата 4“?

Може би помните, но и двамата умират в края на предишния филм. Според източника ни, съзнанието и на двамата е качено в Матрицата преди смъртта им и така, те могат да живеят там. По този начин те могат да се върнат в продължението. Нео е ъплоуднал съзнанието им, като бекъп преди смъртта (за всеки случай). Поради тази причина ще ги видим зациклили в Матрицата и доста по възрастни. Това ще се върже и с времевата линия на новия филм.

Какво мислите вие? Струва ли си новия филм или е по-добре трилогията да бъде оставена намира?!

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =