Когато Люк Скайуокър се появи на финала на „Мандалореца“ сезон 2, определено приличаше на Джедаят, който познаваме и обичаме. Бихме разпознали гласа на Марк Хамил от километри. Актьорът в ролята обаче, бе Макс Лойд Джоунс. Нека ви го представим.

Макс все още не е в А-листа на Холивуд, но има впечатляващо портфолио от силни филми, сред които откриваме „Project Blue Book“. Най-значимото му участие до момента е в ролята на Blue Eyes или иначе казано шимпанзето от „Война за планетата на маймуните“ . След тази му роля във филм, доста тежък от към визуални ефекти е неминуемо Lucasfilms да не се обърнат към него за компютърно генериран образ. Този на един от най-известните им  джедаи.

Марк Хамил вече не може да играе своята млада версия. Това не прави необичаен факта друг актьор да влезе в ролята. Да Марк винаги ще бъде запомнен, като Люк Скайуокър. Точно както много други популярни герои, през годините други са поемали ролята. Резюмето на Макс вече пише : „Люк Скайуокър в Мандалореца, сезон 2“.

Източник: The Wrap

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 87