В CINEBOOM стартираме нова, авторска инициатива. През определен период от време ще ти представяме изключителен сериал, официално достъпен в родна България. С какво си струва да запълниш времето си, за да не започваш нещо, което след един-два епизода да спреш, че ти е скучно. Във фокуса ни днес е Еуфория на HBO.

Историята Еуфория на HBO

Ру и Джулс са в гимназията и са най-добри приятелки. Но постепенно се превръщат в нещо много повече. Около тях се завърта изключителен кръг от цветни персонажи. Капитана на отбора по футбол, който е толкова сбъркан, че държи снимки на много пе**си в телефона си. Баща му, чиито сексулни похождения са достойни за самостоятелен филм и включват всичко без значение от възраст, пол или цвят на кожата.  Интровертна дебеланка, която прещраква и се превръща в секс тигрица онлайн и в живота, такава… каквато не смятате, че е възможно. Мажоретка, която изневерява на гаджето си на най-големия купон в града, насред басейна пред погледите на всички и пред неговите очи. И какво ли още не. А да… и Джулс не е точно момиче… Историята проследява живота на тийнейджърите без цензура. Секс, наркотици, опиянение, трудности, приятелства, раздели… без цензура. Никаква.

Защо си струва?Еуфория на HBO

В ролята на Ру е Зендая. След изключителното и изпълнение в „Най-великият шоумен“ редом до Хю Джакмън и Зак Ефрон, всички се влюбиха в нея, а Еуфория на HBO е първата и ГОЛЯМА роля след това. Хънтът Тейлър (Джулс) е първия в света транссексуален супермодел, който получава главна (ама главна ГЛАВНА роля). Актрисата, която се превръща в Кат, е първият oversize модел в света, заковал главна и същевременно толкова приковаваща съзнанието роля. Една от сцените още в първите епизоди включва почти 30 полови органа. Актьорът Ерик Дейн („Бурлекска“, „Х-мен: Последен сблъсък“) дава няколко незабравими сцени. Едната от които е- в силна ерекция, срещу камерата, поставящ си презерватив. Продуцент на сериала е рапъра Дрейк. И още много други.

Защо би се колебал да започнеш Еуфория на HBO, а не трябва!Еуфория на HBO

Това е филм за тийнейджъри. Но техните истории далеч не са приложими, само при тях. Това е филм за ВСИЧКИ. Това е един толкова откровен и брутален филм, че неговата категоризация е забранен за лица под 18г. Има ги обичайните, типизирани образи от тийн-филмите. Но те преминават ВСИЧКИ граници и отиват там… където отиват и в реалния живот. До дъното. До върха. Навсякъде. Всичко, което в съзнанието ти е табу или нещо, което „не се показва“ по телевизията, не важи за Еуфория. Тук всичко е позволено.

Излезли сезони и епизод до момента

До момента на публикуване на този материал има излязъл 1 сезон с 8 епизода. Всеки с продължителност около 60 мин. Сериала е официално подновен за сезон 2.

Къде можете да го гледате 

Сериала е собственост на HBO. Той е достъпен в каналите на HBO и онлайн на HBO GO!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here