На финалната права на месец юни сме и въпреки това, по кината продължава да има 1 силен 3D филм. Това е „Жената чудо“. За онези от вас, които все още не са го гледали, сме отделили специално внимание ЗАЩО категорично не трябва да подминавате 3D прожекцията на филма.

Филм за супер герои, съчетаващ спиращи дъха гледки, много екшън и визуални ефекти и една 3D Гал Гадот в много от сцените, какво повече от това е нужно, за да се впише филма? Много плануване и много усилия са хвърлени в него, въпреки че Пати Дженингс НЕ ГО е заснела със стереоскопични камери. Да „Жената чудо“ е пост конвертиран. Но резултатите са брилянтни. Филмът не се притеснява и масирано използва ефектът отвъд екрана още от първите кадри при тренировките на острова- оръжия, предмети са насочени към зрителите. По- късно това са дървета, куршуми, гюлета. Дори снегът има един изключително романтичен ефект „отвъд екрана“ който ще ви очарова. Пати Дженингс успява да разгърне своите пространства далеч отвъд пределите на екрана. Дълбочината на нейните пространства спира дъха, а природните гледки и цветова ще ви завъртят главите. Ако има проблем, то той е в яркостта и поставянето на 3D очилата допълнително отнема от цветната палитра, която изпълва особено първата част от филма.

„Жената чудо“ е един от редките случаи, когато 3D-то работи неочаквано добре на всички фронтове. Съчетано с изключителните кинематографични качества на смия филм, преживяването е задължително за всеки уважаващ себе си 3D фен.

НА 3D ИЛИ НЕ?

 

Вписва ли се? 5 от 5 точки
Плануване и усилия 4 от 5 точки
Ефект „Отвъд екрана“ 5 от 5 точки
Дълбочина на образите 5 от 5 точки
Яркост на екрана 3 от 5 точки

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here