Режисьорката Пати Дженингс превърна „Жената чудо“ в първия летен блокбастър и Холивуд се уповава на него, за да спаси потъващия боксофис за лято 2017. Филмът вече навлиза във втората си седмица по родните кино екрани, а ние е време да приключим нашата инициатива и да раздадем наградите.

Всички награди в нея са любезно предоставени от официалния разпространител на „Жената чудо“ за територията на България- Александра Филмс.

В продължение на 11 дни вие имахте възможност да споделяте и коментирате специалния пост на инициативата, позициониран тук:

ИГРА „ЖЕНАТА ЧУДО“

Всички отговорили и на двете изисквания- сподели и отбележи приятел в коментар участваха в разпределението на наградите вчера. След проведен жребий, късметът споходи:

Плажна кърпа „Жената чудо“

Ангелина Василева

Мъжка тениска „Жената чудо“

Ивайло Димитров

Слънчеви очила „Жената чудо“ 

Росица Апостолова

Владимир Гаш

Златка Александрова

Оригинален мини-постер „Жената чудо“

сем. Томови

Димитрина Иванова

Сава Савов

Димитър Митов

Снежана Мурджова

Честито! Всички победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата. Моля проверявайте и папка спам. В зависимост от личните настройки на сигурността на профилите ви, често в тези инициативи съобщенията ни попадат в папка спам и победителят разбира след седмици или случайно.

Всички награди, ще бъдат доставени до посочен от победителя адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

„Жената чудо“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Александра Филмс.

 

Историята на Жената чудо започва в древния град Темискира, вдъхновен от гръцката митология и легендата за амазонките. Отделена от света, Даяна Принс (Гал Гадо) е отгледана като непобедим войн. Когато американският пилот Стив Тревър (Крис Пайн) катастрофира на брега на острова и разказва за големия конфликт, бушуващ във външния свят (Първата световна война), Даяна напуска дома си, убедена, че може да предотврати заплахата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here