Струва ни се, че за премиерата на „Жената чудо 1984“ чакаме от… 1984г. Снимките приключиха през 2018г. Премиерата трябваше да е през Декември 2019г. но след това бе преместена, после се случи COVID-19 после пак се премести… Към момента тя е насрочена за 25.12.2020г. Warner Bros. отложиха всичките си премиери и това предположи, че ни очаква ново отлагане и за „Жената чудо 1984“. Или може би не?!

Новина упорито циркулира из световните медии и тя гласи следното: Warner Bros. не са сменили премиерната дата на филма, защото тя ЩЕ СИ остане такава. Филмът ще излезе директно на стрийминг. Източника ни твърди, че Warner са огледали положението, ужасяващата форма на кината и 2021г., която е натъпкана с филми до козирката и са решили да пуснат продължението през Декември на стрийминг.

Наскоро Disney спечелиха, като пуснаха Мулан по Disney +. Ходът се оказа печеливш за тях. Не е неочаквано Warner да поемат по сходен път.

Феновете на DC едва ли биха имали проблем с това. По този начин най-сетне ще можем да видим дълго отлагания филм. Точния начин на дистрибуция не е ясен. Може да има premium цена, като „Мулан“. Може да излезе по HBO MAX. Въпреки, че там предстои старт за международния пазар, за разлика от случая с DISNEY +!

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 4