Един от телевизионните сериали поразен от COVID-19 бе „Живите мъртви“. Десети сезон бе заснет целия преди избухването на пандемията, но пост-продукцията по епизод 16 остана незавършена. Снимките на епизода, озаглавен „A Certain Doom“ са приключили, колко остава?

Много неяснота ни съпътства в тези дни. AMC естествено трябваше да помислят за нова премиерна дата на епизода. Те потвърдиха, че това ще се случи по-късно през годината. Режисьорът / продуцент Грег Никотеро даде малко-повече яснота върху ситуацията. В свой разговор с Den of Geek той разкри, че е било наистина фрустриращо да спре работата по финалния епизод, след като са били толкова близо до завършването му.

На ръба да приключим епизода сме. Но се наложи да спрем. Няма как да направим тези неща дистанционно. Гледах всички визуални ефекти, които идваха докато снимахме. Има МНОГО визуални ефекти в последния епизод. Всичко изглежда прекрасно. Въпрос на изчакване е да успеем да разбъркаме всички съставки. Не знам кога ще се случи това. Смятам обаче, че след като хората получат възможността да се върнат на работа, най-вероятно за седмица, седмица и половина или най-много две седмици за „полиране“ на работата по епизода и ще бъдем готови за излъчване.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 − = 23