Дългоочаквания финал на сезон 10 на „Живите мъртви“ със сигурност идва при нас на 05.10.2020г. от 23:00 часа по телевизия FOX България. Всички вече изгледахме по няколко пъти дългия откъс и трейлъра от предстоящия епизод. Време и да отправим поглед и към първите официални кадри.

Снимките се появиха онлайн благодарение на телевизия AMC и може да ги видите в дъното на публикацията. До колко те дават нов поглед към предстоящото- оставяме да прецените вие.

Бета се подготвя за финалната битка от войната на Шептящите срещу нашите герои. Ордите от мъртъвци са обградили нашите герои в болничната кула. Атаката води със себе си неочакван съюз, този между Дарил и Нийгън. В битката срещу армията на Бета, редом до тях се изправят Керъл, Кели, Люк, Джулс и Беатрис от Оушънсайд. Те ще се борят за да заглушат шептящите веднъж и завинаги.

Премиерата в САЩ е на 04.10.2020г. , като веднага след нея телевизия AMC ще излъчи премиерата и на третия сериал от вселената- „Walking Dead: World Beyond“. Там се очаква да разберем много за групата, отвлякла Рик и за потенциалния герой, който ще открие лек за зомби вируса.

Източник: ComicBook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here