Мина повече от година, от както Рик напусна „Живите мъртви“. Знаем, че предстоят три кино филма, които ще развият историята му. След един плах тийзър- трейлър през лятото на 2019г. друго не сме чули и не сме видели.

Отговорникът за вселената на „Живите мъртви“, Скот Глимп, се впусна в откровен разговор за проекта и разкри много любопитни детайли. Ето и извадка с най-доброто.

„В момента се „полира“ сценария за филмите. Няма дата за старт за снимките. Няма избрано място за снимките. Няма премиерна дата. Няма избран режисьор. Филмът ще се излъчи в кината и НЕ очаквайте да го видите след няколко дни по телевизията. Не, това няма да се случи. Филмът ще продължи историята на Рик и ще научим много за света, чрез неговата история. Рик ще бъде предизвикан по различни начини. Всичко, което е преживял до сега, го е подготвяло за този момент. Сега нещата стават по-големи. Отиваме към кино филм. Кино екран. Нещата са големи и ние ще изпълним този екран с цял един нов свят.

Мащаба е по-голям, бюджета е по-голям. „Живите мъртви“ е, но е по-голямо (като история) и по-голямо (като това, което виждаме на екрана)! Всъщност нещата тук са много различни. Няма да е просто същото нещо от телевизията, просто по-голямо. Феновете ще получат нещо много специално- причина да искат да отидат на кино.“

За цялото интервю със Скот, последвайте линка по-долу.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here