По-рано през седмицата The Hollywood Reporter пусна новината, че Мартин Скорсезе е имал общо с „Жокера“ на Хоакин Финикс. Той е бил един от продуцентите, когато бившия шеф на Warner Bros.  е дал зелена светлина на проекта. Сега идва следващата новина. Джаред Лето (Жокера в „Отряд самоубийци“) се е поувствал отчужден и разочарован, като разбрал за следващия проект на Хоакин Финикс. "Жокера" на Хоакин Финикс

В миналото Лето е споделял, е обича тази роля. Споделял е и, че Warner Bros. най-вероятно няма да му позволят да я повтори. Изпълнението му в „Отряд самоубийци“ бе силно критикувано от критика и зрители. Той няма да повтори ролята си за „Хищни Птици“ с Марго Роби и новия „Отряд самоубийци“ на реж. Джеймс Гън. Но най-много се оказва, че той е наранен от „Жокера“ на Хоакин Финикс… въпреки че допълнителна информация и детайли за „емоциите“ му в доклада на The Hollywood Reporter липсват.

Жокера“ е най-гледания филм в света за втори пореден уикенд. Режисьор е Тод Филипс а в главната роля гледаме номинирания за Оскар Хоакин Финикс. Разпространява за България- Александра Филмс.

Изтоник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here