Режисьора на филма, Тод Филипс потвърди…. че Жокера няма да следва НИТО ЕДНА сюжетна нишка от комиксите на DC. Той е създал напълно своя история и е наясно- това ще разгневи определени фенове. Онлайн се появи и нова снимка на Хоакин Финикс в незабравимия грим на героя. Определено това се очертава, като един от най-очакваните комиксови филми за 2019г.

Да обобщим: Жокера няма да следва сюжет от комиксите, включва младия Брус Уейн, Жокера в комиксите НЯМА  ясен произход, но тук е друго. Отгоре на всичко изборът на Хоакин Финикс за ролята на Артър е бил още от началния етап на развитие на историята. Ето какво каза Филипс:Жокера няма

 Не следваме нищо от комикса. В тази връзка очаквам ядосани хора. Ние създадохме наша версия на това, от къде човек като Жокера би могъл да произлезе. Това ми бе интересното. Ние не правим Жокера. Ние правим история за това как се става Жокера. Става въпрос за този човек. A Хоакин е един от най-добрите актьори на нашето време. Имахме негова снимка над компютрите си, докато пишехме историята. Чести си мислехме- Ами ако наистина той се съгласи и изиграе ролята?!

Вижте снимката и в оригиналния пост (и коментар) на реж. Тод Филипс по-долу. След успеха на „Аквамен“ и „Шазам!“, DC определено са в правилната посока. „Жокера“ изглежда… като най-рискования им проект от новата епоха. Ако той се отплати подобаващо и сработи това ще отвори вратите на много смели проекти за в бъдеще.

Премиерата на „Жокера“ е насрочена за 04.10.2019г. Разпространява за България- Александра Филмс.

Източник: Empire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =