cn„Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ – Сезон 1
От 8 юни – всеки делник от 10.00 ч.

Мао Мао: Герои на Чистото сърце“ е предаване за приключения, приятелство и това какво всъщност означава да си герой. Действието се развива около Мао Мао – воин-единак с избухлив нрав, Баджърклопс – ленив киборг и очарователната им помощничка – Адорабат. Те успяват да преодолеят различията си и работят заедно, за да защитят хората в Долината на Чистото сърце от чудовища, злодеи и всякакви други заплахи.

В един от епизодите, мислейки си, че ще са по-щастливи, ако животът им е друг, героите поемат нови предизвикателства. Мао Мао получава собствена робо ръка, Баджърклопс посещава начално училище, а Адорабат се опитва да бъде новия шериф. Въпреки, че в началото им е забавно, скоро и тримата започват да се съмняват в новите си роли. А след като се появява и непознато чудовище, ситуацията става още по-сложна.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„Ябълко и Луки“ – Сезон 1
От 15 юни – всеки делник от 11.00 ч.

Забавната поредица от създателите на „Невероятният свят на Гъмбол“, представя приятелите Ябълко и Луки, които решават да напуснат родните си места, за да усетят пулса на живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съвременния начин на живот.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!
От 1 юни – всеки ден от 09.00 ч.

Наслади се на летните месеци с Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

BoomerangОколосветско пътешествие със „Скуби-Ду“
От 1 юни – всеки ден от 10.00 ч.

Лятно приключение със „Спокойно, Скуби-Ду!“ и специално подбрани „Скуби-Ду“ филми.

След като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби Ду бандата решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения по време на лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче, чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

„Страхотният Майк“ – Сезон 1
От 15 юни – всеки делник от 17.00 ч.

Отиди на весело приключение с тази натуралистично анимирана поредица за животни. Тя следва приключенията на симпатичното куче Майк, което има способността постоянно да попада в злополучни сутуации и няколко други животни в един крайградски дом. Поредицата е златното сечение между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.

Уикенд с Baby Looney Tunes
От 13 юни – всеки уикенд от 14.00 ч.

Забавлявай се с уикенд маратоните на Baby Looney Tunes. Историите в тях проследяват живота на бебешките версии на героите от Looney Tunes. Те живеят с Баба, която се грижи за тях, а също и с внука ѝ Флойд Минтън.

„Бен 10“ – Сезон 3
От 1 юни – всеки ден от 13.00 ч.

Бен е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни герои, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той ще пропусне да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 73