ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ХИТОВАТА АНИМАЦИЯ ЗАМРЪЗНАЛОТО КРАЛСТВО С НОВ ТРЕЙЛЪР, КОЙТО НИ РАЗКРИВА ОЩЕ ОТ НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ЛЮБИМИТЕ ГЕРОИ

Тази година ще очакваме зимата с нетърпение. Ще я посрещнем с много настроение и ентусиазъм, за да се потопим в снежния, приказен свят. Приключенската анимация е вдъхновена от книгата „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен. Първата част се превърна в една от класиките на Дисни за всички времена. Замръзналото кралство 2 с новия си трейлър ни представя прелестни картини, вдъхновяваща динамика и шеметна история.

Замръзналото кралство 2 с нов трейлър

В трейлъра на Замръзналото кралство 2 пред зрителите се открива още малко от новите опасности, които дебнат зад всеки ъгъл и очакват обитателите на Арендел. Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена.

Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква любимите ни герои, които за пореден път ще ни превърнат в част от приключението.

Какво се случва с магическите способности на Елза? Ще бъде ли магията достатъчна, за да „замръзне“ злото завинаги? Дали двете сестри ще се справят със сложните и непредсказуеми изненади на съдбата и миналото? Ще разберем заедно този ноемви, пътувайки смело през сезоните на любимата анимация.Замръзналото кралство 2 с нов трейлър

Замръзналото кралство 2 ни приветства в снежните си обятия в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D. Разпространява Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − 54 =