Зрителите на Оскар 2020 бяха изненадани от неочакваното изпълнение на Еминем. По време на тазгодишната церемония той изпълни спечелилата Оскар през 2003г. своя песен „Lose Yourself“, като шокира ВСИЧКИ в залата.

Лин – Мануел Миранда представи сборно видео на поп песни от популярни филми. Част от тях включваха „The Breakfast Club“, „Роки 3“, „Почти известни“, „Hustel and Flow“, „Дух“, и „8-мата миля“ на Еминем. Той се появи през пода и изпълни парчето от филма с негово участие.

Веднага след случката Еминем пусна пост в туитър с кадър от церемонията през 2003г., когато спечели с „Lose Yourself“ за най-добра песен. Тогава той НЕ присъстваше в залата.

Виж, ако имаше още една възможност, още един изстрел… Благодаря на Академията, че ме покани. Съжалявам, че ми отне 18г. за да дойда – написа той, като обяснение за изненадаващото си изпълнение.

Маршал Медърс (истинското име на Еминем) публикува и снимка с Елтън Джон. С него през 2001г. той изпълни песента „Stan“ по време на наградите Grammy. На Оскарите тази година, Джон спечели статуетката за най-добра песен за „Рокетмен“.

Както нашия източник спомена, изпълнението му бе пазено в абсолютна тайна, до момента на появяването му на сцената. Сегмента дори не е бил обявен на организаторите на церемонията, а в сценария им е писало просто „Omit Item“.

Напълно очаквано тълпата от звезди бяха вцепенени от неочакваната поява. Индина Мензел, Гал Гадот, Антъни Рамос и други се впуснаха да си припяват и тактуват парчето.

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Мартин Скорсезе бе далеч по-малко въодушевен от случката:

via GIPHY

В свое интервю пред Variety в понеделник, Еминем сподели, че неуспехът му да присъства на церемонията през 2003г. е причината да се появи сега.

Имах усещането, че може би след като не можах да дойда тогава, би било добре да се появя сега. Тогава дори не предполагах, че имам шанс да спечеля. Тъкмо бях изпял „Lose Yourself“ на Грамитата с The Roots преди седмици. Не смятах, че е добра идея да идвам и на Оскарите. Младият аз тогава не смяташе, че Оскарите са церемония, която би ме разбрала.

Източник: Vanity Fair

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here