Режисьорът Джей Джей Ейбрамс („Междузвездни войни: Силата се пробужда“) се завръща на режисьорския стол за „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър„). А това идва и с огромните очаквания и напрежение върху него. Филмът му трябва да затвори новата трилогия, но и трябва да приключи сюжетната линия започната от Джордж Лукас с „Междузвездни войни: Нова надежда“. Е поколения фенове- време е да отдъхнете. Джей Джей Ейбрамс се е консултирал с Лукас в началото на процеса преди „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“.за Възходът на Скайуокър

Ето какво разкри той наскоро пред MTV NEWS:за Възходът на Скайуокър

Имаше много идеи от самото начало. Още от както Джордж измисли това и на къде биха могли да отидат нещата. Имахме среща с него преди да започнем работа по сценария. Много от това, което сме избрали да се случи всъщност е взело присърце събитията от преди. Очевидно бе изключително предизвикателство, но бих го нарекъл по-скоро ВЪЗМОЖНОСТ. Нямам търпение да видите какъв филм сме направили.

 

Това е наистина вълнуващо. Да, Джордж Лукас няма пряка намеса във филма, но все пак е взел отношение и споделил неща.Най-вероятно наистина ще получим краят, който този космически сериал заслужава.

Джей Джей Ейбрамс определено ще въодушеви феновете на Междузвездни войни. Особено старото поколение, което е гледало Епизодите 4-6 в кината през 70-те и 80-те години на миналия век. Предходната история остави много още да бъде желано. Но всъщност междузвездни войни е възможен само през визията и амбициите на Джордж Лукас. Последните няколко филма може и да не са това, което Лукас е планувал за след „Отмъщението на Ситите“. Но поне той е бил консултат за големия финал.

за Възходът на Скайуокър
 

От трейлъра на филма изглежда, че „Възходът на Скауокър“ има по традиционен подход. „Последните джедаи“ преобърна очакванията на феновете, но Ейбрамс ще трябва да даде задоволителен финал и да затвори множество сюжетни заплахи. Това включва и събиране на героите в общи приключения, а не да ги държи разделени. И да, на финала на трейлъра чуваме смехът на Имератор Палпатин (за неразбралите 🙂 !

за Възходът на Скайуокър Източник: CinemaBlend

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here