Ейжа Бътърфийлд проговори за това, как е загубил ролята на Спайдър-мен от Том Холанд.

През 2015г. Ейжа е сред финалистите за спечелването на ролята на Спайдър-мен. В крайна сметка той губи ролята от Том Холанд. От тогава Бътърфилд НЕ Е говорил за случката. Сега в свое интервю пред Collider, той най-сетне говори за чувствата си в тази връзка.

Понякога идват роли, които наистина искаш и сценарий, които наистина обикваш. Впускаш цялото си сърце и душа в тях. В крайна сметка ги губиш. Скапано е, гадно е, но в крайна сметка се оказва, че от всичко това ще излезе нещо още по-добро. След случая със Спайдър-мен, направих „Sex Education“. Нямаше как да направя и двата проекта едновременно.

Бътърфилд сподели как се е справил по-добре, след като е загубил ролята.

Като актьор потапящ се в различни роли има определени неща, които мога да направя. Всеки би се справил по различен начин с всяка роля. Всеки би подходил към героя по свой начин. Би дал различно изпълнение. Трябва да се придържаш към онова, което ти смяташ за правилно. Ако това не е в синхрон с възгледите на режисьора и продуцентите, просто няма какво да направиш по темата повече. Може би не си правилния човек. Това е извън твоя контрол. Научих се на това. Това е нещо, което ще ми помага да преодолявам подобни случки. Том направи изключителни неща с Питър Паркър. Той даде напълно различен портрет на героя. Това проработи брилянтно във вселената. Не смятам, че бих могъл да се справя по този начин. Смятам, че всичко се случи по-най-добрия възможен начин накрая.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here