Един от най-популярните комиксови герои, които все още не са получили своя дебют в кино вселената на Марвел, се казва Намор. Тук проблема е по-скоро по отношение на правата върху героя. Подобно на случая с Хълк, кино правата за Намор принадлежат на Universal. Подобно на него, това означава че принцът на Атлантида може да се появява в поддържаща роля, но не може да има самостоятелен филм.

Онлайн се тиражират все повече твърдения, че Намор е по-близо до големия екран от всякога. По-рано през годината Марвел са стартирали кастинг за актьор от азиатски произход, който да изиграе ролята на „владетел на древно, далечно царство“. Работното заглавие на „Черната пантера 2“ също подсказа за намеса на народът на Атлантида.

Позовавайки се на източника, който ни подсказа за „She-Hulk“, „Ms. Marvel“ и Black Adam в „Shazam!3“ (всички тези твърдения се оказаха верни) , вече няма как да не споделим с вас- звездата от Живите Мъртви Стивън Йен (Глен) е едно от имената, разглеждани от студиото.

35 годишния актьор се вписва в критериите обявени в кастинга на Марвел. След работата си по сериала той зави посока хорър- комедията „Mayhem“, хитът на Нетфликс „Okja“ и критически възхваляваният „Sorry to bother you“. Ще го видим и през следващата година в адаптацията на награждаваната пиеса „The Humans“.

Източник: WeGotThisCovered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 4 =