Измина малко повече от 1 година, откакто чухме за рестарт на поредицата „Заразно зло“. Сега вече нещата напредват много- Джонъс Робъртс (47 Meters Down) е започнал да събира приличен актьорски ансамбъл. В него влизат Кая Скоделарио (поредицата „Лабиринтът: Невъзможно бягство“), Роби Амел (хит сериала „Светкавицата“) и Хана Джон-Камен („Ант-мен и Осата“).

Филмът ще бъде история за произхода. Всеизвестната нощ през 1998г., когато корпорация Ъмбрела пуска ужасът на земята в Ракун Сити и само избрана група хора ще се борят за да го предотвратят.

Скоделарио ще изиграе ролята на Клеър Редфийлд. Джон-Камън ще бъде Джил Велънтайн. Амел ще влезе в ролята на Крис Редфийлд. Том Хопър (хит сериала „Umbrella Academy“) ще се преъврне в Албърт Уескър. Аван Йогиа („Зомбиленд 2“) ще бъде Леон Кенеди а звездата от хит сериала „Йелоустовн“ Ниъл Макдауел е Уилям Биркин.

Шестия филм от поредицата с Мила Йовович донесе едва $26, 8 млн. в САЩ, но над 285.4 млн. от международния си показ. $160 млн. от това дойдоха от кината в Китай. Филмът носи бюджет от едва $40 млн.  и общо е спечелил над $312,2 млн.

Шестте филма „Заразно зло“ са донесли приходи от над $ 1,2 млрд. , което го превръща в най-касовата адаптация по компютърна игра за всички времена.

Източник: ComingSoon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 30