Зейн и Жавая Зейн е мулти-платинен изпълнител, носител на Грами. Бивш член на феноменалната група „One Direction“. Жавая Уорд е 18 годишната сензация, която бе финалист в първия сезон на шоуто за таланти „The Four“ в САЩ! На финала тя отпадна от победителката за сезона Еви. Зейн и Жавая изпълняват спечелилата Грами песен „A Whole New World“ от предстоящия „Аладин“ на Дисни. Новата версия на класическата песен е дело на продуцента Алекс Ориент и Дейвид Фелън. Видеоклипа към е режисиран от Филип Анделман (снимал клипове на Бейонсе, Ед Шиърън и Тайлър Суифт).

Принцеса Жасмин (Наоми Скот) копнее от цялото си сърце да опознае света извън стените на палата, в който живее. И точно, когато това й изглежда най-малко възможно, изневиделица – и то носещ се на вълшебно килимче – Аладин (Мена Масуд) се появява в живота на красивата принцеса.
Жестокият Джафар обаче помрачава щастието на двамата авантюристи, поставяйки едно единствено условие, което може да спаси Аладин от затвор. Той трябва да намери вълшебна лампа и да я занесе на Джафар, който безрезервно я желае.

Ето какво сподели президентът на Музика и Саундтраци за The Walt Disney Studios, Мишел Лейб:

Изборът на артисти, продуцент и посоката на тонът бяха определящи за успехът в съживяването на тази класическа песен. Вокалите на Зейн са изключително разпознаваеми. Артистичния му отпечатък моментално внесе усещане за модерно и различно. Той можеше да избере, който и да е по света за партньор. Лично Зейн избра Жавая, заради уникалното и звучене и неповторимо присъствие. Така той даде поле за изява на талантлив, нов артист. А от своя страна чрез дуетът на Зейн и Жавая зрителите ще могат да открият песента отново за първи път 🙂

Зейн и Жавая

Аладин ще гледаме в кината от 24 май на 3D, IMAX 3D и 4DX. Разпространява Форум Филм България.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 57