„Отмъстителите 5“ според нас е на няколко години напред във времето. Фаза 4 от кино вселената на Марвел няма да стартира до Ноември 2020г. , с премиерата на „Черната вдовица“. Само можем да спекулираме КАКВО би могло да се случи в евентуалното продължение… Нова теория набира сила, според която Хълк ще се превърне в злодея и ще превърне всичко в адаптация на World War Hulk.

Теорията се появи на страниците на Reddit от потребител u/smileimhigh. Според нея петия филм ще бъде адаптация по историята World War Hulk. Всичко ще се сведе до Брус Банър (Марк Ръфало), които ще има проблеми с някои от събитията в „Отмъстителите:Краят“. Тези емоции ще го накарат да поеме кормилото и да принуди Отмъстителите да го погнат и свалят. Ето какво гласи теорията:

Нямам особени доказателства и може би това не е най-силната теория, но… Банър унищожи ръката си. Наташа умря. Тони получи всичките суперлативи за победата, когато Хълк бе този, който щракна и върна всички към живота. Банър има проблеми с яростта си , въпреки версията на Ръфало, че е спокоен. Банер се отчайва, започва да мисли, че ако е бил достатъчно силен би могъл да върне и Наташа или да убие Танос и да я спаси от смъртта. Това води до излизането на светло на злия Хълк.

За незапознатите с World War Hulk, комикса е публикуван през 2007г. Той поема историята след събитията в Planet Hulk. Тази история бе частично адаптирана в „Тор:  Рагнарок“. След това Хълк се завръща на Земята за да отприщи гнева си върху своите приятели, които са го прокудили в космоса. Това се обръща в разрушителна война, като Железния Човек, господин Фантастичен, Доктор Стрейднж и Black Bolt са от погрешната страна.

В кино вселената на Марвел, брус Банър се връща на Земята, без зли мисли към Отмъстителите след времето, прекарано на Sakaar. Той ги предупреждава за необратимото пристигане на Танос и най-накрая успява да обедини двете страни на личността си, както видяхме в „Отмъстителите:Краят“. Според тази теория деликатния баланс може много лесно да бъде нарушен.

За сега е сигурно едно „Отмъстителите 5“ ще го има! Той ще включва много различен екип. Кога ще го видим? Според календара на Disney не преди 2023г.

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =