Now_You_See_Me_2_43439  „Зрителна измама“ беше изненадващ хит за Lionsgate, спечелвайки сериозната сума от 350 милиона долара през лятото на 2013-та година и стартирането на потенциален франчайз от това, което трябваше да бъде просто една самостоятелна продукция. Сега, след като филмът изостри апетита на публиката за повече фокуси, Lionsgate продължават напред със „Зрителна измама 2“ и смятат, че са открили перфектния режисьор.

 Джон М. Чу, който е режисьор на три от частите, на поредицата „Step Up“ и продължението на G.I. Joe (G.I. Joe: Ответен удар), е в преговори да поеме юздите на „Зрителна измама 2“, според Variety. Продължението планира снимки през есента и се носи слух, че ще има международни дестинации, планирани за тази продукция.jon-m-chu

 Оригиналният състав на „Зрителна измама“ – Джеси Айзенбърг, Уди Харелсън, Айла Фишър и Дейв Франко като конкуриращи се магьосници и фокусници, които успяват да постигнат серия от ескалиращи успехи като „Четиримата конници“. Марк Ръфало е представител на закона, който работи по залавянето им. А в последните минути настъпва обрат в това, което сме смятали, че знаем за групата, създавайки няколко потенциални изхода за продължение.

 Все още няма никаква информация, защо режисьорът на „Зрителна измама“ – Луис Летериер, няма да се завърне начело на продължението. През август миналата година, той е бил в преговори, за да продължи да разказва историята на „Четиримата конници“. IMDB го свързва с „Grimsby“, комедия която ще излезе през 2015-та година с участието Саша Барън Коен, Ребел Уилсън и Марк Стронг. Може би работата по тази продукция го държи настрана от „Зрителна измама 2“?

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here