Игра на тронове, сезон 8 се приема изключително поляризирано от феновете. Някои от най-разбеснелите се сред тях взеха нещата в свои ръце. Нова петиция изисква компетентни сценаристи да дойдат и пренапишат Игра на тронове сезон 8. Тя се превръща в истински интернет феномен. За отрицателно време тя премина границата от 16 хил. подписа. В края на следващия ден те вече бяха 30 хил. Към момента на писане на тази статия, петицията са подписали 1 035 285 човека. На линка на петицията (виж дъното на публикацията) може да следите подписването и в реално време. Откачена работа е да ставаме свидетели на толкова много недоволство.  По-надолу ще срещнеш спойлери, за това продължи да четеш на собствена отговорност.

Промените за Игра на тронове сезон 8

HBO направиха много промени по „Игра на тронове“ в изминалите няколко сезона. Свърши им и литературния първоизточник- книгите на Джордж Р.Р. Мартин. Вместо истории да се развиват в няколко епизода и дори цели сезони, сега истории избухват и приключват в рамките на 1 епизод. Феновете не са доволни от това. Тогава идва петицията. Хората искат изцяло преработен Игра на тронове сезон 8. Ето какво гласи целта на петицията:Игра на тронове сезон 8

Дейвид Бениоф и Д.Б. Уейс доказаха, че са напълно некомпетентни сценаристи, когато нямат литературен първоизточник (книгите на Джордж Р.Р. Мартин).Този сериал заслужава смислен финален сезон. Оправдайте очакванията ми, направете го HBO!

Едно от най-големите разочарования за феновете е сюжетната линия на Денерис. Много се разочароваха, че Майката на драконите, трошачката на окови внезапно се превърна в Лудата кралица. Сезона и поредицата изобщо вървяха в тази посока, но феновете не са доволни, колко бързо всъщност се случи това. Тя внезапно полудява и избива хиляди невинни възрастни и деца.

Друго разочарование е краят на Джейми и Церсей в миналия епизод. Джейми еволюира през поредицата до герой, който феновете започнаха да харесват. Само за да захвърли всичко това и да допълзи обратно при Церсей, за да умре. Един от най-великите злодеи в историята, Церсей, показа страх и бе убита от падащи отломки, заедно с нейния брат/любовник.

Веднага щом книгите свършиха, сериала продължи със стегната и бързичка история. Подход- напълно различен от случващото се преди това.

Следете подписването на онлайн петицията тук:Change.org

Гледаме финалния епизод на „Игра на тронове“ утре, 20.05.2019г. от 21:00 часа по HBO България!

Източник: TvWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here