Седми сезон на „Игра на тронове“  на HBO приключи доста отдавна. Големият финал и сезон 8 предстоят. Но продължава да има много въпроси, на които никога няма да получим отговор. Това не са огромните мистерии. Но тези пет въпроса ще останат без отговор в сериала. Нека ги разгледаме тук! Игра на тронове ще

1) Защо Сам бе подминат от Белите Бродници?

Игра на тронове ще

Във втори сезон на „Игра на тронове“ Сам бе обграден от орди от Бели Бридници. Той нямаше оръжия. Той се скри зад малка скала. „Ръководителите“ на Бриндиците сключиха поглед с него. Няма ясна причина, поради която той не бе нападнат.

Има теории. Но нито една от тях не е убедителна. Това е фотографски капан. Бродниците не са гледали него, а камъка. Но никой друг от ордите СЪЩО не го е видял- това звучи невъзможно. Игра на тронове ще

Спекулациите сочат, че Белите Бриндици имат нужда да оставят свидетел, който да разпрати съобщението отвъд техните земи. Същото се случи и в първата сцена на „Игра на тронове“. Вземайки това под внимание и факта, че нападнаха огромно количество от нощната стража… фактът че оставят един човек жив е доста странен.

2) Как Аря преживява пробождането?Игра на тронове ще

Много трудно можем да повярваме, че Аря е преживяла това пробождане. В свят, в който войни, като Робърт Баратеън и Хал Дрого умират от раните си, как Аря оцелява след този кадър?! Раните и изглеждаха толкова екстремни, че много фенове решиха, че това не е тя. Че е сменила лицето си с някой друг.

Въпреки, че е възможно, се оказа невярно. Аря излезе от водата. Към днешна дата не е ясно как е оцеляла!Игра на тронове ще

3) Защо Warlocks изоставиха отмъщението си спрямо Дани?Игра на тронове щеИгра на тронове ще

В домът на немъртвите Денерис и драконите и изтощиха Pyat Pree до смърт. Това определено прекърши the Warlocks. Въпреки това, в началото на сезон 3 Дани е почти заклана от млад, професионален убиец. Той е мистичен и има сини устни. Това е неуспорим белег, че е свързана с the warlocks. Тогава, успява да избяга.

Това дава сигнал, че warlocks са все още наоколо и искат да наранят Дани. Но след този момент, те НИКОГА повече не нападат. Възможно ли е все още да са в изчаквателна позиция? Дали ще отприщят своето отмъщение спрямо Денерис и Вестерос?Игра на тронове ще

4) Как Мелисандра остава млада, след като сваля огърлицата си за първи път? Игра на тронове ще

В изключителното начало на сезон 6 разбираме, че Жената в Червено (Мелисандра) е доста възрастна дама. Тя се поддържа млада с магия, заключена в огърлицата и. Щом го сваля, тя моментално остарява.

В сезон 4 има сцена, в която тя се къпе без огърлица. На този въпрос все още НЕ Е отговорено. Но има хипотези. Насред въпросната сцена виждаме елексири, с които Мелисандра се къпе. Възможно е магията да не е в самата огърлица, а тя да е нейния отбранителен слой, който сглобява всичко заедно.

5) Защо нощната стража не изгори тялото на Джон Сноу веднага?

Игра на тронове ще

След като Алисър Торн и останалите убиха Джон Сноу, те просто оставиха тялото му да изсъхне на снега. Това даде възможност на Давос да скрие тялото, докато не се появи Мелисандра. Стандартната методология при смърт на нощната стража е да изгорят тялото веднага. Въпреки това, те не изгориха Джон.

Източник: PopCultNews

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here