Егмонт България представя „Изгубен“ от Станислав Койчев – Стан

Всеки е приятел, всеки е враг. Можеш ли да определиш кой кой е?

Историята на Стефан и Бела поема в нова посока. След лагера в Лос Анджелис те са приети в Нюйоркската академия за изкуства. Тук ги чакат нови приятели, изпитания и неочаквани обрати. Светът на популярните не е толкова бляскав, колкото изглежда отстрани, а най-важното е да си достатъчно силен, за да останеш верен на себе си. Всеки се изгубва във водовъртежа на решения, които взема. Дали героите обаче ще се озоват на правилния път, или ще попаднат в задънена улица? Дали кукловодът, който дърпа конците, няма да се окаже изигран от собствения си сценарий? Ще може ли Стефан да превъзмогне загубата?

Хората идват в живота ни с определена причина – за да го променят, за да оставят отпечатъка си в него. Понякога си тръгват завинаги, но винаги остават на едно място – в сърцето! Не се страхувай, ако някога се почувстваш изгубен, защото тогава даваш шанс на душата ти да се открие наново!

• Специално предложение:  Поръчаните от уебсайта на ЕГМОНТ предварителни екземпляри от романа ИЗГУБЕН ще бъдат с подпис на СТАН, придружени от ПОДАРЪК – СУПЕР-ПЛАКАТ, и доставени до шест работни дни след датата на поръчка.

Поръчките на романа от уебсайта www.egmontbulgaria.com участват в жребий за ексклузивен екземпляр с уникална корица на изданието*.

Предложението е в сила до изчерпване на промоционалните количества от подаръка и единствено за уебсайта www.egmontbulgaria.com.

Планираната дата на издаване е 1 юли 2020 г. Издателството запазва правото си да променя датата на издаване, което своевременно ще бъде обявено.

8 коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =