Докато е снимал сцена от „Мандалореца“, една от гост-звездите се е наложило да чуе безбожно високата цена на куклата Бебе Йода.

По време на финала, въпросния актьор е бил една идея по-груб с куклата-любимец на феновете. Адам Пейли и Джейсън Съдекис се появяват в последния епизод, като двамата Scout Troopers, които взеха Бебе Йода от Куил на Ник Нолти. След първата сцена, в която Адам Пейли удря Бебе Йода, му се налага да чуе, колко струва куклата.

В свое интервю пред Entertainment Weekly актьорът споделя, че Джон Фавро е дошъл и му е казал ориентировъчната цена на куклата. Тя е $ 5 000 000 ! Адам споделя, че в следващите кадри ударите му са пропуснали куклата, защото е бил толкова афектиран. Ето и извадка от въпросното интервю:

Помня първия дубъл, който заснехме и го ударих. Извикаха „CUT!“ След това Джон, който гледаше на монитор от офиса си, дойде долу и каза. „Идвам просто, за да ти кажа, че това е героя Йода и струва към $ 5 млн. Искам да го удариш, но искам да знаеш това. Смятам, че доста му предстои още.“ В следващите три дубъла не уцелих, защото бях толкова изнервен.

„Мандалореца“ се завръща със сезон 2 по Disney + през есента на 2020г.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 8 = 1