Миналата година всички възхвалявахме актьорския ансамбъл на „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино. Това бе първия каст, който можеше да си съперничи с този наа „Отмъстителите: Краят“. Светът обаче се променя и Адам Макай ще бъде част от промяната. Предстоящия му филм „Don’t look up“ е успял да привлече най-зрелищния актьорски ансамбъл от ужасно много време насам.

Носителките на Оскар Кейт Бланшет и Дженифър Лорънс бяха сред първите приели да участват. Филмът разказва двама неизвестни учени, които тръгват на медийно турне за да предупредят света за предстояща катастрофа с метеорит. Носителя на Оскар Леонардо Дикаприо се опитваше да се включи в проекта също. Е- вече е официално на борда.

Към тях официално са се присъединили носителката на Оскар Мерил Стрийп и номинираните за Оскат Джона Хил, Тимъти Шалме и Ариана Гранде. Това е първия му филм след номинирания за Оскар „Вице“. Режисьора се слави с това да привлича изключителни имена към продукциите си, но този път, каста звучи налудничаво.

Филмът е гарантиран първенец за сезона на наградите и особено за Оскар. Само 6 от актьорите имат общо 40 номинации за Оскар до момента!

Източник: The Playlist

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =