Премиера в България: 05.12.2014г.
Световна премиера: 05.12.2014г.
Жанр: Драма, Трилър, Приключенски
Продължителност: 115 минути
Формат: 2D
Сценарист: Ричард Къртис
Режисьор: Стивън Долдри
В ролите: Руни Мара, Мартин Шийн, Риксън Тевез, Едуардо Луис, Габриел Уейнстейн, Вагнер Мора, Андре Рамиро, Селтън Мело
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

ИЗМЕТ е вълнуващо приключение в най-тъмните дебри на живота в Рио де Жанейро. Историята разказва за приятелството, оцеляването и желанието да направиш това, което е правилно. Дори в най-отчайващите моменти, доброто може да възтържествува.
Когато три момчета от гетото на Рио, които ровят в боклука, откриват заровен в отпадъците портфейл, дори не си представят, че това ще промени живота им завинаги. Тримата се забъркват в необикновено приключение в надпревара с времето, опитвайки се да завържат портфейла, да избегнат полицията, която е по петите им и да разкрият тайните, които намерената вещ съдържа. По пътя ще трябва да разграничат кой е техен приятел и кой – враг, докато сглобяват историята на притежателя на портфейла и разкриват тайни за корумпирани политици, откраднати пари и полицейско насилие. Но двама американски мисионери – обезверения отец Джулиард и младата му асистентка Оливия – може да имат възможността да почукат на правилните врати.
Режисьор на филма е триктатният носител на Оскар и носител на Тони Стивън Долдри („Били Елиът“, „Часовете“), а сценарист е Ричард Къртис („Наистина любов“). Лентата е базирана на бестселъра на Анди Мълиган.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here