BG_Monster High 3_cov„Егмонт България” представя третата книга в чудовищно забавната поредица „Монстър Хай”.

„Има ли вълк, има и начин” ще може да се открие по местата за продажба на книги от 21 януари на цена от 9,90 лв.

В своите книги Лийси Харисън събира под един покрив децата на най-известните чудовища в света, които заедно се борят срещу ужасиите на гимназиалния живот. В първата книга – „Монстър Хай”, в светлината на прожекторите беше Франки Щайн. Клео де Нил завзе сцената в „Чудовището на нашата улица”. В „Има ли вълк, има и начин” настъпва часа на дъщерята на Върколака – Клаудин Улф!

ИМА ЛИ ВЪЛК, ИМА И НАЧИН – #3 МОНСТЪР ХАЙ
☻ Клаудин Улф е на път да полудее. Точно преди партито по повод 16-ия й рожден ден, нещата страшно се объркват за чудовищната общност и тя е принудена да се укрива в семейния ресторант в компанията на глутница досадни братя.
☻ Франки Щайн не може да повярва, че Брет я е предал с видеото на „Чудовището на нашата улица”. За разлика от останалите РАД обаче тя няма намерение да бяга от Салем, а напротив – да се бори за правата на чудовищата.
☻ Мелъди Карвър иска да помогне на чудовищните си приятели, но и тя самата е доста затрупана със задачи, опитвайки се да разплете тайната за произхода си.

81qk6zsb6uВреме е чудовищата да поведат борба за правата си! Ще ги подкрепите ли?

Тайната на чудовищната общност в Салем, Орегон е разкрита. Сега повечето РАД (Регистрирани алдехидни дегенерати, както добре знаете, че те обичат да се наричат), се укриват кой където намери и смятат завинаги да изчезнат от погледите на нормитата. Като семейството на Клаудин, например, което се е барикадирало във фамилната странноприемница, при това точно преди 16-ия й рожден ден. От години в сянката на шестте си братя, дъщерята на Върколака се чувства пренебрегвана и напук на родителите си започва да планира грандиозно парти за рождения си ден.
Междувременно Франки все още е объркана от чувствата си към две съвсемразлични момчета – чудовище и норми… въпреки предателството на Брет. Тя обаче е твърдо решена да остане в Салем и да поведе борба за правата на чудовищата. Проблемът е, че останалите РАД май не са готови да я подкрепят.
В цялата суматоха Мелъди продължава с опитите да изкопчи истината за произхода си от родителите си… или по-точно от хората, които цял живот е смятала за родители. В същото време трябва и да отбива кроежите на госпожа Джей да покрие Джексън, подобно на останалите РАД. А дали е възможно Мелъди всъщност да е чудовище? Отговорът ви очаква на страниците на най-новата книга от поредицата „Монстър Хай”, поднесен както винаги с чудовищни дози хумор, въображение и оригиналност.

liisi-harisun„Има ли вълк, има и начин” е третата книга от поредицата „Монстър Хай” на американската писателка Лийси Харисън. Бакалавър по изящни изкуства от колежа „Емърсън”, тя работи 12 години в MTV. Зарязва кариерата си на старши директор по продукциите в музикалния канал, за да създаде супер успешните отвъд Океана поредици от романи The Clique, Alphas и „Монстър Хай”. В интервюта Лийси споделя, че вдъхновение за „Монстър Хай” черпи от собствените си тийнейджърски години, опита си в MTV и разбира се едноименната марка кукли на „Мател”.

Повече за книгата и поредицата ще откриете  в интернет на адрес egmontbulgaria.com/monsterhigh. Може да се запознаете и с фейсбук страницата на поредицата на адрес www.facebook.com/monsterhigh.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 − = 50