Изпълнителните продуценти на Fox споделиха вчера (13.05.2019г.), че хип-хоп поредицата Империя ще свърши със своя предстоящ шести сезон. Очакваме го през есента на 2019г. Към настоящия момент е потвърдено- НЯМА планове за връщане на Джуси Смолет (Джамал Лайън) да помогне за финалното сбогуване на сериала с феновете.

Ще превърнем последния сезон в истинско, телевизионно събитие. Ще извадим всичко на масата. Едно от големите преимущества да обявиш последния сезон е, че дава на феновете възможността да се надяват и да получат края, който заслужават. Шест години е изключителен период за сериал. – сподели Чарли Колиър, президент на Fox Entertainment

При задаване на въпрос дали ще бъде върнат Джуси Смолет (Джам Лайън) Колиър отговаря, че тази опция все още съществува. Но допълва, че сценаристите все още не са започнали да сглобяват финалния сезон. Към настоящия момент Империя ще свърши БЕЗ планове за връщането му.

Империя ще свърши
 

При обявяването на новината за подновяването на „Империя“ за сезон 6 през Април, продуцентите подчертаха, че Джамал няма да се върне. Но въпреки всичко оставиха вратата отворена.

Изявление на Fox Entertainment и 20th Century Fox TV гласи:

По взаимно съгласие студиото договори удължаване към договора на Джуси Смолет за сезон 6. Но към настоящия момент няма планове героят Джамал да се завърне.

През изминалия месец представител на Смолет излезе с изявление, относно подновяването на „Империя“ за сезон 6:

Съобщиха ни, че Джуси няма да участва в началото на сезон. Но той оценява факта, че удължават договора му, за да запазят бъдещето на Джамал отворено. Най-важното е, че той е благодарен на Fox и Империя, актьорския състав и екипа, както и на феновете, за безпрецедентната подкрепа.

Припомняме ви, че в края на януари Джуси Смолет бе нападнат с хомофобски и расистки подбуди. Делото претърпя обрат и жертвата стана подсъдим за изфабрикувано нападение. След което обвиненията бяха свалени. Но съмненията останаха. (справка тук)

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1