Инициативата „NO ANGEL“ подета от CINEBUM и издателство PRO BOOK приключва днес. В продължение на 30 дни всички вие и ние четяхме тази книга, превърнала се в тотален бестселър на Ню Йорк Таймс. Тази книга, която е своеобразна изповед на един агент под прикритие. Джей Добинс е работил години наред и се е внедрявал все по-дълбоко и по-дълбоко в кръговете на една от най-могъщите световни моторизирани бадни. Хелс Ейнджълс имат собствени правила, собствени закони. За да станеш техен пълноправен член не се кандидатства. Трябва да те поканят. Трябва да си го заслужиш. Да спечелиш доверието им. Да надхитриш водачите им. Да се „ПРЕВЪРНЕШ“ в един от тях… Джей Добинс е постигнал всичко това и много повече. Той самият е заживял като част от групировката, без да губи нито за миг крайната цел на мисията си- тяхното изобличаване. Една история- достойна за филм. Една книга, достойна за Пулицър. Една изповед, достойна да достигне до всички почитатели по целия свят.Ние с издателите от PRO BOOK се постарахме да я направим малко по достъпна. Ние се постарахме, ако не сте чули за нея- ДА НАУЧИТЕ. Ние ви я представихме, а PRO BOOK подарихме  15 копия на 15 щастливци от вас. 14- вече получиха книгите си. 15-тия- ще си я получи до дни. Но кой е той?

Последният победител, който прибира безценното 15-то копие на „NO ANGEL“  се казва:

Иван Венчев <bo6ulets1@abv.bg> от гр. Пазарджик

Честито Иване! Ти се качи буквално на „последния влак“! Дано книгата ти хареса и вдъхнови, по начин, по който въздейства и на нас! Ще те помолим да отговориш на и-мейла, който ще получиш до края на деня, за да уточним детайли около доставката. А между другото не пропускай да се включиш и в най- новата ни инициатива, която съвместно стартирахме с PRO FILMS и посветихме на най-новия филм na Педро Алмодовар „Кожата в която живея“. За повече информация и за участие в разпределнието на наградите, вижте бутон „СПЕЧЕЛИ!“ от главното меню на сайта!

Благодарим на всички, които се включиха в инициативата. Получихме точно 286 регистрации, от които повече от 60% бяха много различни от правилния отговор на нашето питане! Ние ви попитахме:

Не отдавна CINEBUM и издателство PRO BOOK ви запознаха с книгата от една друга романизирана история, която се базираше на премиерен филм, придобил световна популярност през изминалото лято“!

През месец АВГУСТ ние заедно с издателство „PRO BOOK“ и Форум Филм България посветихме една съвместна игра на „Каубои и извънземни“ Едноименната книга излезе от каталога на колегите същия месец и ние подарихме 8 копие от нея на ВАС, нашите почитатели. Всички, които бяха отговорили „КАУБОИ И ИЗВЪНЗЕМНИ“ при всяко от 15-те тегления бяха сред участниците.  „Каубои и извънземни“ може да намерите в търговската мрежа в цялата страна или да поръчате директно онлайн с 5 % отстъпка ОТ ТУК!

Бестселърът „NO ANGEL“ може да бъде намерен в книжарниците в цялата страна или поръчан директно онлайн, с 5 % отстъпка ОТ ТУК! Всичко за книгата, може да научите от Т У К и Т У К !

Нашите 15 щастливци, които прибраха „NO ANGEL“ от издателство „PRO BOOK“ бяха:

1) Първият победител, спечелил си копие от книгата на 21.10.2011г. е ВАСИЛЕНА ВАСЕВА- vasilena_st@abv.bg- от гр. Пазарджик! Честито!

2) Вторият победител, спечелил копие от книгата на 23.10.2011г. е Линка Спасова- linka1960@abv.bg– от гр. Свищов . Честито!

3) Третият победител, спечелил копие от книгата на 25.10.2011г. е Мирослава Павлова- pipilota78@abv.bg– от гр. София. Честито!

4) Четвъртия победител, спечелил копие на 27.10.2011г. е Ива Дончева- iva.doncheva86@gmail.com– от гр. Пловдив . Честито!

5) Петият победител, спечелил копие на 29.10.2011г. е Анастасия Баталова- anastasia.batalova@gmail.com– от гр. Пловдив. Честито!

6) Шестият победител, спечелил копие на 31.10.2011г. e ВЕНЦИСЛАВ РАЧЕВ- vencira4ev@mail.bg– от гр. Свищов.  Честито!

7) Седмият победител, спечелил копие на 02.11.2011г. е Илиан Красимиров Ангелов- ilian401992@yahoo.com– от гр. Благоевград . Честито!

8) Осмият победител, спечелил копие на 04.11.2011г. е Константин Зарев- kosio009@abv.bg– от гр. София . Честито!

9) Деветият победител, спечелил копие на 06.11.2011г. е Силвия Николова Димитрова- sisska_sweety@mail.bg- от. гр. Русе  . Честито!

10) Десетият победител, спечелил копие на 08.11.2011г. е Радка Тодорова- t_radi@hotmail.com– от гр. Бургас. Честито!

11) Единадесетия победител, който със закъснение спечели копие от книгата на 11.11.’11г. е Мария – mimi_ea@abv.bg – от гр. Русе. Честито

12) Дванадесетия победител, спечелил копие на 12.11.2011г. е Невена Трайкова- n.traykova@abv.bg– от гр. София . Честито!

13) Тринадесетият победител, спечелил копие на книгата на 14.11.2011г. е Христина Василева- hrisii94@abv.bg- от гр. Велико Търново. Честито!

14) Четиринадесетият победител, спечелил копие на книгата на 17.11.2011. е Петя Векова- petity_94@mail.bg- от гр. Велико Търново. Честито!

15) Петнадесетият победител, спечелил копие на книгата на 19.11.2011г. е  Иван Венчев- bo6ulets1@abv.bg- от гр. Пазарджик. Честито!

Дано сме успели да  зарадваме всеки един от вас. Благодарим на всички че участвахте, а на тези, които не спечелиха, можем да кажем- отивайте и се регистрирайте в играта ни „Кожата в която живея“, че там ви очакват още 18 прекрасни награди!

ИГРА „КОЖАТА В КОЯТО ЖИВЕЯ“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =