Готови ли сте да поиграем?

На 20 април създателите на Честита смърт, На парчета и носителя на „Оскар“ за оригинален сценарий Бягай! ви канят да направите смразяващ избор в Истина или предизвикателство.

В най-новия свръхестествен трилър на Blumhouse Productions група младежи отиват на почивка в Мексико, където приемат да участват в добре познатата ни от детството, привидно безобидна игра на „Истина или предизвикателство“. Скоро става ясно, че те са подмамени да играят с определена користна цел и някой – или нещо – започва да ги избива.

Правилата са убийствено ясни: кажете истината или ще умрете; изпълнете предизвикателството или ще умрете; откажете да играете… и ще умрете. Последиците от всяка истина и от всяко предизвикателство са ужасяващи, а скоро става ясно, че „играта“ никога не свършва, действа по своя собствена логика и привидно няма как да бъде победена.

В главните роли са Луси Хейл (Малки сладки лъжкини), Тайлър Поузи (Teen Wolf), Вайълет Бийн (Светкавицата), Ландън Либойрон (Hemlock Grove), Нолан Джерард Фънк (Awkward), Хейдън Зито (Lodge 49) и София Тайлър Али (Анатомията на Грей).

Режисьор на Истина или предизвикателство е Джеф Уадлоу (Шут в г*за 2), който е и изпълнителен продуцент. Сценаристи са Джулиан Джейкъбс, Майкъл Рийз, Кристофър Роуч и Джеф Уадлоу. Продуцент е Джейсън Блум (Камшичен удар, Бягай!)

Изберете Истина или предизвикателство в кината от 20 април.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here