Ще почакваме известно време, докато дойде момента за излъчване на „Живите мъртви“ сезон 10, епизод 16! Дългия трейлър, за предстоящото зрелище ни разкри, че най-накрая Лорън Коън ще се завърне в ролята на Маги.

Насред монтажа от реч на отец Габриел за това, как има други… които ще им помогнат, се появява Маги, която чете старо писмо от Керъл. Кадърът се задържа достатъчно дълго, за да разберем- то разказва всичко за Шептящите! Маги поглежда нагоре и вече смятаме, че тя ще се завърне за да помогне на старите си приятели в битката срещу Бета.

Ако изучите внимателно видеото, ще придобиете детайлна представа за това, което казва писмото. Това е началния параграф, в който Керъл настоява Маги да се върне!

Маги трябва да се върнеш! Джизъс е мъртъв. Тара- също. Енид. Синът ми. Бяха убити от група, която се нарича Шептящите. Чувала ли си за тях? Носят кожа от мъртъвци върху себе си и се движат на стада. Те живеят с мъртъвците. Когато попаднеш на мъртъвци, наблюдавай ръцете им за ножове. Не ги подценявай.

Останалата част от писмото е нечетливо. От него се разбира само „Алфа закла“ и „Очерта границите“. Това несъмнено води към линията от глави върху колове, която видяхме в предпоследния епизод на сезон 9. Керъл добавя, че „Алфа заплаши да ни покори“ със своите легиони от мъртъвци.

Коън напусна сериала по време на сезон 9, с намеренията да се върне в даден момент. Този момент е предстоящия финал на сезон 10.

Източник: We Got This Covered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 − 73 =