Така или иначе
HBO GO 08.08
HBO 10.08, 22:35 ч.

Оригинален сериал на HBO Европа от Испания разказва за Аче и Белен, които не са се виждали от години. Двете са от малкото градче Парла в близост до Мадрид. И ето че се засичат в Маласаня – най разкрепостения и модерен сред хипстърите квартал на испанската столица. Двете трябва да намерят начин да оцелеят в този толкова различен за тях живот.

Кондор
HBO GO 02.08

Базиран на романа „Шестте дни на кондора“ на Джеймс Грейди, както и на филмовата му адаптация от 1975 г сериалът проследява младия анализатор на ЦРУ Джо Търнър (Макс Айрънс), който открива план, заплашващ живота на милиони. Джо винаги е бил във вътрешен конфликт за работата си за ЦРУ Когато нещо, което той разбира, става причина хората от офиса му да бъдат убити, Джо се оказва единственият оцелял и е принуден да бяга. Притесненията, които винаги е имал, се превръщат в реални морални дилеми. Със заплаха за живота си Джо е принуден да открие кой е в действителност и на какво е способен Той трябва да открие кой стои зад опасната конспирация, която заплашва животите на милиони хора.

Страната на Лъвкрафт І
HBO GO 17.08
HBO 17.08, 21:00 ч.

Атикъс е млад тъмнокож ветеран и обожава научна фантастика. След връщането му от Втората световна война семейството е въвлечено в мистерия, свързана с другоземни магии и тайни култове, която ги тласка да прекосят страната.

В новия драматичен сериал на НВО „Страната на Лъвкрафт“ по едноименния роман на Мат Ръф от 2016 Атикъс Фрийман (Джонатан Мейджърс), неговата приятелка Летиша (Джърни Смолет-Бел) и чичо му Джордж (Кортни Б. Ванс) тръгват на път през Съединените щати, за да открият изчезналия баща на Атикъс (Майкъл Кенет Уилямс). Действието се развива през 50-те и героите трябва да преодолеят както сегрегацията и расисткия страх на белите американци, така и ужасяващите чудовища, сякаш излезли от роман на Лъвкрафт.

Легион ІІІ
HBO GO 15.08

Дейвид Халър е млад мъж с диагноза „шизофрения“, който цял живот сменя психиатрични болници. След странна среща с друг пациент той открива, че притежава свръхспособности, които ще променят живота му.
„Легион“ е базиран на комикса на Marvel, който проследява Дейвид Халър – мъж, който винаги е смятал, че страда от шизофрения, за да открие, че всъщност е един от най-могъщите мутанти на земята. От дете Дейвид е воден от една психиатрична болница в друга, докато не се запознава и не се влюбва в красива жена на име Сид Барет, която също е пациент на психиатрията. След като двамата преживяват една от най-странните срещи в живота си, той трябва да свикне с мисълта, че гласовете и виденията в главата му всъщност са реални. С помощта на Сид и екип специалисти с подобни сили – Птономи Уолъс, Кери Лудърмилк и Кари Лудърмилк, Дейвид разкрива дълбоко скритата истина. А тя е, че цял живот той е преследват от зловреден паразит с невъобразима сила.

Междузвездни войни: Епизод IX – Възходът на Скайуокър
HBO GO 07.08
HBO 09.08, 21:00 ч.

Вековното противоборство между джедаи и сити достига критичната си точка. Малцината оцелели бойци от Съпротивата трябва да се преборят със собственото си минало и да се изправят срещу Първия ред още веднъж.
В последната част от сагата „Скайуокър“ малцината оцелели бойци от Съпротивата обединяват сили в опит да свалят от власт Първия ред веднъж завинаги. Всеки един от тях трябва да пребори собствените си демони и минало, за да може да бъдат сплотени в борбата. Междувременно вековното противоборство между джедаи и сити е достигнало критичната си точка и последната битка е близо. В центъра на конфликта е сиракът Рей (Дейзи Ридли) – последната надежда на Съпротивата.

Тайната на Артемис Фоул
HBO GO 09.08
HBO 23.08, 21:00 ч.

Артемис Фоул е 12-годишен гений и идва от семейство на брилянтни престъпници. Скоро се озовава в епична битка срещу могъщи феи, които може би стоят зад изчезването на баща му.

„Тайната на Артемис Фоул“, по романа на Оуън Колфър, е фантастично и омагьосващо приключение за 12-годишния гений Артемис Фоул, който произлиза от семейство на брилянтни престъпници. С помощта на предания си защитник Бътлър ще се опита да открие мистериозно изчезналия си баща, но междувременно разбира за съществуването на древна и изключително напреднала цивилизация на феи. Убеден, че изчезването на баща му е свързано с потайния свят на могъщите феи, хитрият Артемис съставя опасен план – толкова опасен, че става повод за съвсем истинска война.

Джуманджи: Следващо ниво
HBO GO 16.08
HBO 16.08, 21:00 ч.

Група приятели се връща в „Джуманджи“ на спасителна мисия, но нищо не е както преди. Играчите ще трябва да се гмурнат в неизвестното и да прекосят пустини и заснежени планини, за да се измъкнат от най-опасната игра на света.
В „Джуманджи: Следващо ниво“ тайфата (Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джак Блек и Карън Гилън) се завръща за спасителна мисия, но играта вече не е същата. Играчите ще трябва да се гмурнат в неизвестното и да прекосят безводни пустини и заснежени планини, за да се измъкнат от най-опасната игра на света.

ВКЪЩИ: ФИНЛАНДИЯ – антология на HBO Европа
HBO GO 04.08
HBO3 31.08, 21:00 ч.

Финландия; Антологичният сериал събира седем финландски режисьора по време на пандемията с Ковид-19. Те представят срещата на всеки един с личността си в изолация и как самотата им се отразява по всякакви абсурдни начини.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here