DISNEY, MARVEL, PIXAR И LUCASFILM СПОДЕЛИХА ГОРЕЩИ НОВИНИ ЗА БЪДЕЩИТЕ СИ ЗАГЛАВИЯ ПРЕД ПРЕПЪЛНЕНИ ЗАЛИ

Безспорно с най-голямо нетърпение бяха посрещнати новините около последния филм от епичната космическа сага Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър. Катлийн Кенеди и режисьорът, сценарист и продуцент на филма Джей Джей Ейбрамс надъхаха тълпата заедно с актьорите Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Антъни Даниелс, Наоми Аки, Кери Ръсел, Йонас Суотамо, Кели Мари Тран и Били Дий Уилямс и специалното появяване на R2-D2, BB-8 и новия дроид D-O. Публиката първа видя нов постер на филма, както и специален поглед към Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър, който излиза в кината на 20 декември 2019 г.

Презентацията на Файги завърши с първия филм от Фаза IV на Киновселената на Марвел – Черната вдовица с режисьор Кейт Шортланд, който ще излезе на 1 май 2020. Файги показа видеопоздрав към публиката от Скарлет Йохансон в ролята на Черната вдовица/Наташа Романов, Дейвид Харбър, който влиза в ролята на Червения пазител Алексей, и Флорънс Пю, която ще изиграе Елена. Феновете видяха и ексклузивни кадри от филма.

Шон Бейли, президент на Walt Disney Studios Motion Picture Production, покани на сцената Анджелина Джоли, която тази година се завръща в ролята на Злодеида в Господарка на злото 2. Заедно те представиха ексклузивни кадри и подробности около филма, чиято премиера е съвсем скоро – 18 октомври.

Бейли представи и признатия режисьор Ники Каро, който стои зад предстоящата екранизация на анимационната класика на Дисни от 1998 година Мулан. Той поднесе няколко минути ексклузивни кадри от епичното приключение, вдъновено от един от най-големите герои на Китай. Мулан се очаква да излезе на 27 март 2020.

Бейли представи и Круиз в джунглата – щуро приключение, вдъхновено от класическата атракция в Дисниленд, което очакваме следващото лято. Звездата Дуейн Джонсън, който влиза в роята на капитана на речен кораб Франк Уолф, се появи на сцената на оригинална лодка от атракциона и представи „трейлър“ с фокус върху героя му. Партньорката му във филма Емили Блънт, която ще изиграе д-р Лили Хютън, се качи на сцената с класически автомобил, за да представи нейния собствен и доста различен „трейлър“. Двете звезди през смях споделиха, че нито един от трейлърите не е официален. Круиз в джунглата с режисьор Жом Колет-Сера излиза в кината на 24 юли 2020.

Главният креативен директор на Pixar Пийт Доктър представи предстоящите заглавия на компанията. Първи беше показан Soul, който излиза следващото лято и чийто режисьор е самият Доктър. Филмът ни повежда от улиците на Ню Йорк към невиждано досега космическо царство и You Seminar – фантастично място, където всеки открива уникалната си същност. Филмът излиза на 19 юни 2020.

Дженифър Лий представи и фантастичното приключение, което ще гледаме догодина, Raya and the Last Dragon. В него Рая е самотен войн от фантастичното кралство Кумандра, която се съюзава с банда неудачници в търсенето на Последния дракон, с който да върнат светлината и единството в света. Премиерата на филма е на 27 ноември 2020.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here