Премиера в България: 01.05.2015г.
Световна премиера: 19.12.2014г.
Жанр: Анимация, Приключенски, Семеен
Продължителност: 76 минути
Формат: 2D/3D
Сценарист:
Режисьор: Стив Лотер
В ролите: Дженифър Гудуин, Анджелика Хюстън, Мае Уитман, Луси Лиу, Томас Ленън, Памела Адлън, Рейвън-Симон, Джеси Маккартни, Меган Хилти
Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney Studios

 Дисни отново отвежда зрителите в света на Камбанка, Вивета, Сребърна мъгла, Иридеса, Розета и Виола. Този път към задружната банда се присъединява и едно създание, за чието съществуване никой не подозира – Приказният звяр.

Виновницата за кашата, която се забърква около тайнственото същество този път, е феята на животните – Вивета. Вечно търсеща приключения и опасни ситуации, Вивета не може да се въздържи и тръгва по следите на мистериозна комета, осветила небето. Според легендата появата на такава комета неизменно води след себе си нещо непознато и опасно. В случая това е звяр, когото неуморната фея на животните не смята за толкова страшен и се заема да защитава от всички, които искат да го наранят и прогонят. Но тъй като не може да се справи сама, тя трябва да убеди своите приятелки, а това се оказва нелека задача.

В крайна сметка, феите се впускат в това опасно начинание и ще рискуват всичко, за да променят Долината на феите завинаги.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 23