Спечелете оригинални тениски от филма в Cineboom

На 2 август в кината у нас дебютира една от най-дългоочакваните екшън продукции с привкус на изтъркани гуми и пресни остатъци от барут. С други думи, Бързи и яростни: Хобс и Шоу нахлува с категоричната заявка да поднесе на зрителите главозамайваща история, която да държи кинофеновете на ръба на седалките не само докато гледат филма, но и доста дълго след това!

Едно от световните събития, организирани в чест на предстоящата премиера, бе и галавечерта в Лондон, която се състоя на 22 юли. Джейсън Стейтъм, Ванеса Кърби, Идрис Елба и зашеметяващата Хелън Мирън грееха на събитието и споделиха пред медиите любопитни моменти покрай създаването на Бързи и яростни: Хобс и Шоу.

С много емоционално присъствие се отличи и режисьора Дейвид Лийч, който има изключителен опит в областта на екшън продукциите и пренася огромна част от своя уникален почерк в първия самостоятелен филм от обичания франчайз.

Звездната обстановка бе и много автентична, благодарение на изложените автомобили, участвали в продукцията и превърнали се в абсолютна емблема за цялата поредица.

Когато Хобс срещна Шоу и екшъна премина в друго измерение

От този петък спасяването на света придобива нови измерения, защото един от най-атрактивните екшън тандеми в лицето на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм влизат пряко в битката за спасяването на човечеството! Дали и как ще се сработят? И неизчерпаема ли е силата на кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън? Със сигурност отговорите на тези въпроси ще се обсъждат дълго, а изживяването ще бъде неповторимо когато Хобс срещна Шоу!

Закопчавайте коланите! Бързи и яростни: Хобс и Шоу идват в кината на 2 август на 3D, IMAX 3D и 4DX! И предпремиерно в кинатаот 31 юли. Разпространява Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 61