Носителят на Оскар Колин Фърт и номинирания за Оскар Стенли Тучи са влюбена двойка, която се бори с превратностите на живота в „Супернова“.

Драмата е дело на британския режисьор Хари Макуин. Той разказва историята на дългогодишните партньори Сам (Фърт) и Тъскър (Тучи), които се изправят срещу болезнената реалност и първи симптоми на деменцията.

Официалния трейлър и плакат на филма вече са тук. Актьорите са приятели и в реалния живот.

Филмът е с насрочена премиерна дата за 27.11.2020г. Официалният му синопсис гласи следното:

Дълбока есен е. Сам и Тъскър са двойка от 20г. Те са на почивка. Пътуват през Великобритания със своя кемпер. Срещат се с приятели, семейство и места от тяхното минало. Откакто Тъскър е диагностициран с първи симптоми на деменция преди две години, животът им се променя драстично. Те се отказват от работата си и поставят плановете им на пауза. Времето им заедно е най-важното нещо, с което разполагат.

С напредването на пътуването им, собствените им идеи за бъдещето започват да се разграничават. Тайни от миналото изплуват на повърхността, личните им планове стават ясни, а обичта им е поставена на изпитание, както никога до сега.

Двамата им се налага да се изправят срещу основния въпрос- какво означава да се обичат, насред съпътстващата ги и напредваща деменция на Тъскър?

Филмът ще получи своята премиера по време на кино фестивала BFI в Лондон, на 11.10.2020г. Това ще бъде първия му показ преди официалната премиера в края на Ноември.

Източник: Attitude.Co.Uk

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here