Остават само няколко седмици до премиерата на четвъртата част на Отмъстителите, Avengers: Endgame, като от целия филм не е издадено почти нищо. Едно нещо е ясно и това е, че битката за спасяване на Вселена ще продължи цели три часа и две минути. Вълнуващата новина беше разкрита на уебсайта на AMC и днес бе публикувана от основателя на MCUComics.com Джереми Конрад.

Въпреки дължината, режисьорите на филма, братя Русо, са уверени, че публиката няма да мръдне от мястото си за всичките 182 минути. Миналият месец те разкриха, че вече са изпробвали филма четири пъти и не е имало нито един човек, който да излезе до тоалетната. Говорейки пред Колайдер за прожекциите, Джо Русо каза:
„В момента смятаме, че филмът се представя добре и имаме страхотни отзиви от нашите тестови прожекции и се чувстваме много добре от резултатите. Все още вършим работа и не сме приключили. Когато трябва да разкажеш една наистина сложна история и искаш силни емоционални моменти с героите, това просто изисква определено количество време.“

Това не е единствената добра новина от лагера на Марвел, през последните седмици – по-рано беше обявено, че дългоочакваното сливане между гигантите „Дисни“ и „Фокс“ най-накрая завърши. Сделката за 71.3 милиарда долара носи със себе си възможността за обединяването на X-Men, Deadpool и дори Фантастичната четворка във вселената на Отмъстителите и Марвел.

Източник: ladbible

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =