На гости на кралските особи
Всяка неделя от неделя, 1 декември, в 12:25 ч.

Насладете се на най-величествения и царствен маратон от страхотните ни поредици за живота на кралските особи всяка неделя следобед през декември. Не пропускайте „Вътрешен поглед към кралския двор“, „Личният живот на кралските особи“, „Николай и Александра: последните кралски особи на Русия“, „Децата на кралица Виктория“, „Елизабет и нейните врагове“ и „Приказки от кралската спалня“.

Сезон на загадъчните убийства
Двойна доза всяка вечер от понеделник, 9 декември, в 23:05 ч.

Какъв по-добър начин да прекарате студените и мрачни зимни нощи, освен в топлото пространство на дома, ангажирани с мистериозни криминални загадки… Представяме ви „География на убийствата“, „Загадъчни средновековни убийства“, „Мистериите на нацистките убийства“ и „Мистериите на кралските убийства“.

Животни на война
Започва от неделя, 8 декември, в 22:00 ч.
Сезон: 1, Брой епизоди: 2 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Animals at War

Педесет милиона човека са загинали през Втората световна война – най-голямата касапница в историята на човечеството. Животинският свят също е бил засегнат сериозно, въпреки че не разполагаме с официална статистика на жертвите. В това число влизат бойните животни, животните, които са подкрепяли, забавлявали или утешавали хората, онези, които са ги хранили и онези, които са се преврърнали в символи. На всички фронтове и във всички континенти, по всички точки на планетата, животните са придружавали хората в световния конфликт. Документалната поредица от изцяло архивни кадри, отчасти оцветени, показва как кучетата, конете, слоновете и гълъбите са се превърнали в най-добрите приятели на войниците.

Зверовете на Хитлер
Вторник, 3 декември, в 22:00 ч.
Брой епизоди: 1 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Hitler’s Jurassic Monsters

Документалният филм разкрива нацистката визия за бъдещето, която се е разпростирала отвъд покоряването на европейските държави. Като част от мечтата им да изградят империя, която ще трае хиляда години, нацистите развиват подробни проекти за арийски селища и огромни ловни паркове със специално създадени „арийски“ животни. Гьоринг и Химлер ангажират най-добрите немски учени в тази невероятно амбициозна програма, за да променят хода на природата. Това е научна фантастика, превърната в реалност.

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 89 = 98