През 2019г. по време на снимките на „Honey boy“ Шая Лебьов среща актрисата (и певица)  FKA Twigs. Двамата стават двойка за известно време. По това време Шая е насилвал сексуално и обиждал FKA Twigs. Тя заведе съдебен иск срещу него. Netflix моментално премахне Лебьов от всички кампании за награди, свързани с неговата работа.

Той бе един от фаворитите тази година с „Pieces of Woman“. Лебьов е премахнат от For Your Consideration материалите и от страницата за награди на предстоящата драма. Името му не фигурира и на страницата със синосписа на филма. Лебьов отсъства и от списъка с лицата, които стрийминг гиганта ще лансира за награди.

Делото на FKA Twigs срещу Лебьов е вписано във върховния съд на Лос Анджелис. Описанието на поведение на Лебьов е „детайлно и често мъчително“. Тя твърди, че Лебьов е насилвал и други жени.

Това действие не е само за лична изгода. Искам да се уверя, че повече жени няма да бъдат малтретиране от Шая Лебьов по начина, по който той се е отнасял със своите бивши партньорки. Дните, в които той можеше да го прави са в миналото. Отношението му може да се окачестви само, като безмилостно насилие. Прекалено дълго Лебьов оправдаваше поведението си, като екцентричност на свободомислещия атист. Шая Лебьов наранява жени. Той ги използва. Насилва ги физически и психически. Той е опасен. – част от  обвинението на FKA Twigs

 

Лебьов отговори пред The New York Times:

Нямам извинение. Обсебващ съм за себе си и за хората около мен от години. Имам история, като нараняващ най-близките ми. Срам ме е от тази история. Извинявам се на онези, които съм наранил.

Това публично признание не е добър знак за Лебьов. Това ще нарани сериозно , ако не приключи окончателно кариерата му. Оливия Уайлд вече уволни Шая Лебьюв от предстоящия и филма Don’t Worry Darling и го замени с Хари Стайлс от „One Direction“.

Източник: CrookedLlama

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

92 − = 82