Крис Евънс нямаше как да не се изправи срещу случката с „голата“ му снимка от миналия уикенд. В първото си телевизионно интервю през седмицата, той нарече случката преживяване, от което си е извадил поука.

Крис бе инетрвюиран от Тамрон Хал в епизод от шоуто и, който бе излъчен във вторник, 15.09.2020г. Звездата от „Първият отмъстител“ сподели, че е изключително благодарен за подкрепата от феновете му, след като без да иска показа снимка на **** си, в свое Instagram story миналия уикенд.

Вижте, беше един много интересен уикенд. Изпълнен с уроци, които научих. Знаете- неща се случват. Голяма излагация  е, но трябва да си понеса последствията. Мога да кажа, че имам най-невероятните фенове, които ме подкрепиха. Това бе много, много мило. – сподели Евънс

Евънс бе на гости на Тамтрон Хол за да промотира „A Starting Point“. Това е нов  bipartisan civic engagement internet channel , който той е създал заедно с Марк Кейсън и Джо Киани.

Той за първи път коментира снимката в понеделник, надявайки се да обърне нещо не-толкова добро, в нещо наистина добро. Крис написа в туитър:

Сега, като грабнах вниманието ви… ГЛАСУВАЙТЕ, 03 Ноември!

 

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here