Крис Хемсуорт показа на своите Instagram почитатели, какво означава да живееш в Австралия.

Крис си почива.

Австралийския актьор си взе почивка от Холивуд за да се прибере на родна земя. От снимките в instagram, който сподели, май се е „раздал“…На 11.10.2020г. той сподели цяла канонада снимки, на които … да им завиди човек.

2020г. бе изключително трудна за общности, които зависят от туризма. Очевидно не всички имат възможност да пътуват в момента. Веднага след като стане безопасно отново, нека подкрепим нашите австралийски приятели и да пътуваме у дома в Австралия. @visitlordhoweisland е една от най-устойчивите дестинации в света, като по всяко време тук са разрешени не повече от няколко стотин посетители. Този рай е дом на една от най-уникалните екосистеми в света. Подобно на многото малки общности- тя зависи от туризма!

На снимките го виждаме да се наслаждава на хапване със семейството на брега. Има няколко снимки на синьото небе, много планини и чисти води. Разбира се на една от снимките показва мускулестото си тяло. Признаваме му- не е пропуснал и един ден във фитнеса. (със стрелката на дясно в слайдера, може да разгледате всички снимки по-долу).

Крис говори за местността в която живее. Той е баща на три дъщери и се наслаждава на времето със съпругата си Елса Патаки, както и възможността да кара сърф и да се упражнява, по време на изолацията.

Благодарен съм, че живея в малък, крайбрежен град, като този. Съчувствам ви на всички вас, които живеете в големите градове и сте зизолирани в апартаментите си.

Източник: Eonline

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

86 + = 92