Ето ги мъжете в черно. Е не онези „Мъже в черно“. Става въпрос за Крис Хемсуорт или Джеймс Гордън, облечени като сервитьори в скъпарско заведение в Лондон, на име The Northall-кой е по-добрият?Крис Хемсуорт или

„Битката на сервитьорите“ бе сегмент от „The Late Late Show“, епизодът от изминалия вторник (18.06.2019г.). Звездата от „Мъже в черно: Глобална заплаха“ се конкурираше с Джеймс Гордън за това, кой от двамата е по-добър служител в ресторант.

Гордън предлагаше да го пояздят около масите, но повечето предпочитаха да им бъде изметено около краката от самия Тор. Гордън предлагаше кралски рецитали на пристигащите, но един гост не одобри факта, че той обостри всичките и алергии към храна. На никого не му хареса свиренето на цигулка на Гордън.

Хемсуорт завърши, като победител. Въпреки, че забравяше поръчките на всички и насилствено нахрани един гост с домати. Може би бе харизмата му или това че наливаше повече от нужното от винарната? Кой би могъл да каже?! Крис Хемсуорт или Джеймс Гордън- споделете вашето мнение в коментартите по-долу.

„Мъже в черно: Глобална заплаха“ с участието на Крис Хемсуорт и Теса Томпсън вече е в кино салоните в цялата страна на 3D, IMAX 3D и 4DX. Разпространява за България- Александра филмс.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

95 − = 87