Режисьорът на „Топ Гън: Маверик“ намери следващия си проект. Джозеф Косински се завръща към научнофантастичния жанр. Компания ще му правят Джърни Смолет („Страната на Ловкрафт“), Крис Хемсуорт („Extraction“ на Netflix“) и Майл Телър („Дивергенти“, „Фантастичната четворка“). Филмът е адаптация по краткия разказ „Siderhead“ и е собственост на Netflix.

Историята звучи, сякаш „12 маймуни“ се срещат с „Еквилибриум“. „Spredhead“ е кратък разказ на Джордж Саундърс, който се появи в New Yorker през 2010г. Може да го прочетете в оригинал ето тук! Историята във филмовата адаптация звучи така:

В близкото бъдеще на обвинените е предложено да участват като доброволци в медицински експерименти. В отплата присъдата им ще бъде намалена. Един от доброволците е тестван с нов медикамент, който ще помогне за покълване на чувството любов. Той започва да поставя под въпрос своите емоции и се отправя на приключение за да открие истината.

Рет Рийз и Пол Верник („Дедпул“) са сценаристи. Косински след „Забвение“ с Том Круз и „Трон: Завет“ се връща към режисирането на добре познатия му жанр.

Източник: ThePlaylist

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here