D23 изложението в Анахейм, Калифорния приключи. През уикенда ви представихме ключови новини, които Disney дадоха на света. Време е да затворим събитието и да ви запознаем с всички важни елементи, които минаха на заден фон. Круела и Ема Стоун дадоха много силна заявка за spin-off филма по „101 Далматинци“ и с първия си кадър!

Реж. Брайън Коглър („Черната пантера“) се появи и потвърди продължението на филма. Чадуик Босеман се завръща и премиерната дата е насрочена за 06.05.2022г.

Том Холанд („Спайдър-мен“) и Крис Прат („Пазители на галактиката“) дават гласа си за новата анимация на Disney- „Напред„. В речта си към феновете и двамата използваха думите „Обичам ви 3000“, които са ключови за предстоящата премиера.

Круела и
Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA.

Круела и Ема Стоун ще ни представят историята зад стилния злодей от „101 далматинци“. Но филмът ще има изненадващ обрат… Той е ситуиран през 70-те години на миналия век, една пънк епоха в Лондон. Стон ще има рокаджийска, къдрава перука, с незабравимия черно-бял цвят на Круела. Кучетата са на вериги, а… пънкарите са на заден фон.

Източник: Variety

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 − = 17