„Love, Simon“ е първият голям ЛГБТИ филм за 2018г.

Голямото очакване е към своя край. Първият изключителен ЛГБТИ филм за 2018г. е вече в кината в САЩ. Романтичната комедия за съзряването на млад мъж „Love, Simon“ е нещо, което Холивуд бе прескачал упорито. Премиерата на филма по родните екрани е с неясна дъба, но вече онлайн се разпространи едно неочаквано силно, зареждащо и емоционално клипче от филма, което показва героят на Джош Дюемел („Трансформърс: Последният рицар„) и неговият гей син. Той предлага двамата да направят нещо свързано с Grindr.love simon джош дюемел лгбти

„Love, Simon“ е адаптация на анграждавания роман от 2016г. на Беки Албертали „Simon vs. the Homo Sapiens Agenda“.

Историята следва група абитуриенти от гимназията, в търсене на вътрешното си аз. След като скрито гей-хлапе разкрива своята сексуалност пред света чрез училищния блог за клюки, Саймън анонимно се опитва да се докосне до него и да стартира виртуална любов. Но когато съучениците му разбират за неговата сексуалност… светът на Саймън започва да се срутва пред очите му.

Не отдавна изключително горещата светска личност в ЛГБТИ средите Гъс Кенуорти (половинката на актьора Матю Уиклас от „Мумията“ 2017г.) се изказа доста ласкаво за филма. Вижте постът му веднага след откъсът, който всички очаквате!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here