Ако Батман има дългогодишен опит, на който се осланя, Жената чудо притежава мъдростта на вековете, с безброй години обучение зад себе си, преди да се появи в света на хората. Тя владее всички бойни техники, борави с Ласото на Хестия, което повелява всеки да казва истината, екипирана е с броня на китките, която отблъсква куршумите и носи непробиваем щит.

Готова без страх да се впусне в битка – тя е в стихията си още когато за първи път се бие редом с хората в Първата световна война – Даяна Принс се бори за справедливост като Жената чудо, независимо кой я търси. Точно както я потърсиха Батман и Супермен, на които тя помага срещу Думсдей. За да спечели тази битка, Супермен пожертва себе си в името на нещо по-добро. Това е постъпка, която Даяна напълно разбира. Но се задава още по-голяма заплаха и тя трябва да обедини сили с Батман, за да се изправи срещу нея.

За Гал Гадот, която почти е завършила снимките на „Жената чудо“ преди да започне работа по „Лигата на справедливостта“,  няма по-лесно от завръщането към този образ, но тя се оказва неподготвена за удоволствието от това да види всички от Лигата заедно.

„Да нося костюмите на Жената чудо за мен беше съвсем естествено, защото го правих вече шест месеца преди това“, казва Гадот. „Но да видя всички останали с костюми беше прекрасно. Спомням си, че първите три дни не спирах да оглеждам останалите момчета и себе си с костюмите и не спирах да се смея, защото всичко изглеждаше сюрреалистично. Толкова много супергерои на едно място. Беше наистина страхотно да снимаме този филм“.

Преди екипът да се събере, той трябва да бъде открит. Всичко, което Брус знае за различните места, където да търси героите, е от файловете, които е конфискувал от LexCorp, и досиетата, предоставени му от Аманда Уолър. Но той си е набелязал Даяна и когато се опитва да се свърже с нея, тя се появява. „Първият герой, с който Даяна се свързва, е Батман, всъщност Брус Уейн“, отбелязва Гадот. „Те се предизвикват един друг и макар че Батман обикновено е мрачен и отегчителен, а Даяна е мила и заредена с оптимизъм, двамата имат много общо: опитват се да се изолират от света по някакъв начин“.

Точно като Батман, Жената чудо трябва да се научи да излезе от сенките, да обедини сили с останалите и дори да ги поведе срещу нещо, по-голямо от това, което някога си е представяла.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − = 5